Μπορείτε να επιλέξετε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω υπηρεσίες βάσει των αναγκών και απαιτήσεών σας:

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Ανακατεύοντας χρώματα με pixels

Ο ιστότοπός σας μπορεί να αποτελέσει ένα διαδραστικό εργαλείο marketing που ενημερώνει και ενθουσιάζει τους επισκέπτες, δημιουργώντας τους μια αξέχαστη εντύπωση για την εταιρεία σας. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας, προκειμένου να καταγράψουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να δημιουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν υπέροχο ιστότοπο ο οποίος αντιπροσωπεύει τις αξίες και την αισθητική σας.

Συντήρηση ιστοσελίδας

Πλήρης διαχείριση περιεχομένου

Τι γίνεται στην περίπτωση που χρειάζονται κάποιες αλλαγές στην ενότητα "Σχετικά" ή χρειάζεται να φορτωθούν κάποιες επιπλέον φωτογραφίες; Μπορούμε να χειριστούμε κάθε είδους ενημερώσεις και να διασφαλίσουμε ότι οι επιδόσεις του ιστότοπού σας δεν θα σας απογοητεύσουν, μέσω της συνεχούς υποστήριξής μας.

Υπηρεσίες διαδικτύου

Φιλοξενία ιστοσελίδας & domain name

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία φιλοξενίας και κατοχύρωσης ονόματος domain για λογαριασμό σας, καθώς και την περιοδική ανανέωσή τους. Για το σκοπό αυτό, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους παρόχους που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, δίνοντας προτεραιότητα στην υψηλή ταχύτητα και τη μέγιστη διαθεσιμότητα (uptime) του ιστοτόπου σας.

 Εάν θέλετε να ρωτήσετε για τις τιμές μας παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επικοινωνία

Eri's Web Studio

Τηλέφωνο: (+30) 694 70 93 331

Email: eri@eriswebstudio.gr

Website: www.eriswebstudio.gr